Bus fra Alicante lufthavn

Alicante lufthavn

Én af mulighederne for transport mellem El Altet International Airport og Alicante er lufthavnsbussen.

Faktisk er det slet ikke en lufthavnsbus, men blot en almindelig bus, linie C-6, der passerer lufthavnen på sin rute. Den har derfor mange stop undervejs, hvilket forlænger rejsetiden en anelse. Hele turen fra lufthavnen til Alicante centrum tager ca. 40 minutter, men læn dig tilbage og nyd turen som din feries første sightseeing-tur i Alicante.

Fordelen ved denne form for lufthavnsbus er til gengæld prisen. En billet koster kun ca. € 1,50. Du finder bussens stoppested, busstop nr. 30, udenfor lufthavnens ankomsthal, ved at krydse den første vej og derefter dreje til venstre.

Bussen kører ca. hvert 45. minut mellem 06:30 og 22:20. Hvis der ikke står nogle og venter ved stoppestedet, når du kommer, er det et rimelig sikkert tegn på, at bussen lige er kørt. Hvis dette er tilfældet, bør du overveje at tage en taxi i stedet. Det kan være en meget varm oplevelse at stå og vente i den bagende sol i 45 minutter.

Skal du helt til Benidorm, finder du en direkte lufthavnsbus til Benidorm Busterminal, der kører fra samme busstop sted som linie C-6.

Praktisk info: