Los hippies de la Explanada marked

Dagligt afholdes der et stort marked på Explanada d\’Espanya. Her finder du alt fra smykker og keramikting til genbrugstøj. Om søndagen afholdes et større marked foran rådhuset. Markedet afholdes på én af de mest karakteristiske promenader i Alicante, som ligger modsat havnen, og er et absolut must at besøge, hvis du er til loppemarkeder.
Åbningstider: Mandag til fredag fra 11.30-14.30 og 17-20.30

Babel, Benalúa og Carolinas 

Disse tre markeder er nogle af de største markeder i Alicante og afholdes i hver sin bydel. På markederne finder du alt fra tøj og sko til husholdningsredskaber og frugt og grønt. De tre markeder byder på mange af de samme boder, så vælg det marked, der ligger tættest på dig.
Åbningstider: Torsdag og lørdag fra kl. 7.30-13.30

Artesano marked
Artesano marked er Alicantes kunsthåndværksmarked. Her finder du alt fra patchwork og keramik til hjemmelavede smykker og billeder malet af lokale kunstnere. Her er alt inden for lokalt kunsthåndværk. Du har også mulighed for at få tegnet en karikaturtegning af dig selv på markedet.
Åbningstider: Fredag (Plaza Calvo Sotelo) og søndag (Plaza santa faz) fra kl. 10.30-14.30

Markedet Mercado de Filatelia y Numismática
Dette marked skiller sig ud fra alle de andre markeder i Alicante. På Mercado de Filatelia y Numismática finder du nemlig ikke boder med genbrugstøj, keramik og små nipsting, her finder du sjældne gamle mønter og frimærker. Så hvis du vil opleve et anderledes marked, så skal du tage et smut forbi Mercado de Filatelia y Numismática om søndagen.
Åbningstider: Søndag fra kl. 9-14

Madmarkeder i Alicante
Udover det store Mercado Central, så har gademarkederne i Babel, Benalua og Carolinas også indendørsmarkeder, hvor du kan købe en masse lokale frugter, grønsager, kød, fisk og blomster.

De fleste af madmarkederne i Alicante har åbent hele ugen undtagen søndag.


Markeder uden for AlicanteHvis du har lejet en bil på din Alicante rejse og kører langs kysten, har du mulighed for at stoppe ved nogle af de spændende markeder, der ligger uden for Alicante:

Torreveija
70 km fra Alicante finder du byen Torreveija, hvor ét af de største markeder i Spanien afholdes. Her er over 1200 boder, så der er der rig mulighed for at gøre en god handling inden for stort set alt, hvad hjertet begærer inden for loppefund. Men du skal tidligt op, hvis du skal køre fra Alicante, markedet har nemlig kun åbent hver fredag fra kl. 8-13 og med så mange boder, kan det tage et godt stykke tid at komme igennem dem alle.

Torreveija har også et noget mindre, men ligeså interessant marked på Paseo de la Libertad. Her holder byens kunsthåndværksmarked til i smukke omgivelser. I modsætning til de fleste andre markeder i Alicante og omegn, så har kunsthåndværksmarkedet i Torreveija åbent om aften fra kl. 20-24, og det er en helt speciel oplevelse.

Santa Pola
Kun 20 km fra Alicante finder du byen Santa Pola, som er kendt for sit store og eksotiske fiskemarked, som afholdes et par gange om ugen. Men du finder også et stort loppemarked i byen hver mandag og lørdag, hvor du kan gøre en god handling.

Oplevelser: Markeder